Jacuzzi’s

Spa's en Whirlpools
Met onze moderne levensstijl en hoge werkdruk zijn momenten van rust kostbaar. Optimaal genieten na een stressvolle dag op het werk is een heerlijk vooruitzicht: ’s avonds na thuiskomst uw vermoeide ledematen laten wegzakken in de weldadige warmte van een luxe massagespa van het Zonnepaleis. Wilt u ook even de drukte van alledag ontvluchten en ontspannen in luxe? Dan biedt een kwaliteitsspa de ideale oplossing! Spa's en hydromassage whirlpools combineren de laatste technische “state of the art innovaties” in een ambiance met uitzonderlijke stijl en een schitterende vormgeving. De ontwerpers van de spa's combineren de ervaring van eeuwenoude oosterse massageculturen met de wetenschap van moderne hydrotherapie, waardoor echte ontspanning werkelijkheid wordt. De speciaal ontworpen verstelbare warmwater jets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spier- en skeletsysteem van ons lichaam. Dagelijks genieten van een spa biedt talrijke therapeutische voordelen zoals snelle genezing van gespannen en overbelaste spieren, verlichting van rugpijn, verbeteren van de bloedcirculatie en vooral het genieten van een rustige en ontspannen diepe slaap erna.

Over Wellis spa-producent
Sinds de oprichting in 2003 groeide Wellis snel in populariteit en behoort zij inmiddels tot één van de grootste spa-producenten in Europa. Wellis begeeft zich in het exclusieve spasegment. Stijlvaste hydrospas die men ervaart zoals zij eruit zien: volmaakt met onvergelijkbare en originele details met een hoog afwerkingsniveau en vormgeving. In Europa genieten reeds meer dan tienduizenden klanten van de ongeëvenaarde kwaliteiten van een Wellis spa. Wellis produceert uitsluitend hoogwaardige kwaliteitspas met transparante garantievoorwaarden. Voorzien van interessante innovaties, die de spas veiliger, gerieflijker, hygiënischer maken met een lange levensduur. Kortom: duurzame spas, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi. Dankzij de Wellis kwaliteitsgaranties en de uitmuntende service van onze service specialisten geniet u jarenlang zorgeloos van uw Wellis spa.

Versterkte gegoten polymeer (ABS) bodemplaat
De versterkte en uit één stuk gevormde bodemplaat is de basis waarop onze spas zijn gebouwd. De bodemsectie is volledig geïntegreerd in de constructie van de spa waardoor vocht en insecten geen kans krijgen binnen te dringen. Door de opstaande onderkanten kan de spa zelfs probleemloos in centimeters hoog water staan. Het betreft hier een drievoudige reflecterende thermische barrière (RTB) isolatie voor een optimaal warmtebehoud. De Wellis spas beschikken over een sterke constructie, zijn eenvoudig te transporteren en te hanteren, zelfs op de zijkanten. In de bodemsectie zijn tevens uitsparingen aangebracht ten behoeve van steekwagens en/of heftrucklepels.

Weerbestendige omkasting van composiet
Er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit en vormgeving van de omkastingen van onze spas. We bieden u een gevarieerde keuze aan prachtige omkastingen die volledig zijn afgestemd op onze kuipkleuren. Voor de afwerking is gekozen voor duurzaam materiaal, gemakkelijk te reinigen en praktisch onderhoudsvrij. De omkastingen behouden hun glans voor jaren.

Altijd schoon water
In nauwe samenwerking met Philips introduceert Wellis UV-C. In de Wellis UV-C wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door een speciale Philips UV lamp, welke zorgt voor een dodende werking op bacteriën. Dit systeem is uitermate geschikt voor watertemperaturen tot 40 graden Celsius. Wellis UV-C zorgt op efficiënte en milieuvriendelijke wijze voor schoon, fris en helder spawater. Het spawater wordt door de Laing circulatiepomp door de Wellis UV-C gevoerd. De UV-C straling breekt de DNA structuur van de bacteriën en virussen en andere primitieve organismen en neutraliseert deze. Het waterbehandelingssysteem is hypo-allergisch en desinfecteert uw spawater op efficiënte en veilige wijze, maar behoudt een uitstekende waterkwaliteit.
Dit systeem is al vele jaren succesvol in gebruik voor het ontsmetten van openbare zwembaden en nu ook beschikbaar voor gebruik in de Wellis spas. Kristalhelder, natuurlijk kwaliteitswater voor u en uw familie, terwijl het verbruik aan ontsmettingsmiddelen drastisch is verminderd!